drp908

espa

 • blekas
 • compost
 • electrocycle logo 0
 • logo ana kap pap
 • reclaim
 • recycle2017

communitycentre

banner3

paikpast

lmp

logokep

Ενημέρωση Πολιτών

Εκτέλεση προϋπολογισμών

Δείτε εδώ την πορεία εκτέλεσης του προυπολογισμού του Δήμου Πολυγύρου και του του ΝΠΔΔ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", σύμφωνα με το Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/13-07-2010 τεύχος Α) όπως συμληρώθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/31-10-2014 τεύχος Α).

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πολυγύρου

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Αριστοτέλη

Οι μαθητές του Πολυγύρου αγκάλιασαν την Άρση Βαρών

arsi 7 12 2017Με μεγάλο ενθουσιασμό γνώρισαν σήμερα την Ολυμπιακή Άρση Βαρών περίπου 200 μαθητές του Γυμνασίου Πολυγύρου. Στο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιήθηκε επίδειξη του αθλήματος και οι μαθητές έμαθαν πώς πρέπει να σηκώνουν τα καθημερινά τους βάρη, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν, ενώ έπιασαν για πρώτη φορά στη ζωή τους μπάρα.
Το ενδιαφέρον τους ήταν τόσο μεγάλο που ζήτησαν όλα τα παιδιά να κάτσουν κάτω από την εκπαιδευτική μπάρα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών τους επεφύλαξε μία έκπληξη και θα βραβεύσει τους... καλύτερους υποψήφιους πρωταθλητές που έδειξαν ότι το άθλημα των δυνατών «κυλάει» στο αίμα τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου είναι το ακόλουθο:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/12/2017
Ώρα 09.30 κατηγ. 44,48,53
Ώρα 11.30 κατηγ. 58,63
13:00 Τελετή έναρξης αγώνων
Ώρα 13.30 κατηγ. 69
Ώρα 15.30 κατηγ. 75,+75,90,+90
Ανδρών- Νέων Ανδρών-Εφήβων-Παίδων
Ώρα 17.30 κατηγ. 50, 56

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/12/2017
Ώρα 09.00 κατηγ. 62
Ώρα 11.00 κατηγ. 69
Ώρα 13.00 κατηγ. 77
Ώρα 16.00 κατηγ. 85
Ώρα 18.00 κατηγ. 94 Β’ Γκρουπ
Ώρα 20.30 Τελετή Αγώνων – Δεξίωση
(Στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2017
Ώρα 09.00 κατηγ 94 Α’ Γκρουπ
Ώρα 10.30 κατηγ. 105, +94
Ώρα 13.00 κατηγ. +105

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στον Δήμο Πολυγύρου

intcityΤις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Πολυγύρου θα παρουσιάσει ο Δήμος Πολυγύρου, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, στο Δημαρχείο της πόλης.
Πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα IntelligentCity με τις εφαρμογές FixMyCity, CityPoints και τη δράση για ελεύθερο internet – Free WiFi Spots στον Δήμο Πολυγύρου.
Το FixMyCity είναι ένα σύστημα μέσω του οποίου είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων από τους πολίτες και η ταυτόχρονη διαχείριση αυτών από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου. Η υποβολή αιτημάτων πραγματοποιείται είτε μέσω της σχετικής πύλης είτε μέσω μιας εφαρμογής (App) για έξυπνες συσκευές (Android και iOS).
Το CityPoints είναι ένα σύστημα με ενσωματωμένο ψηφιακό χάρτη, μέσω του οποίου ο δήμος είναι σε θέση να πραγματοποιήσει αποτυπώσεις σημείων και επιφανειών ενδιαφέροντος εντός των διοικητικών του ορίων και να διαθέσει την πληροφορία αυτή στους δημότες μέσω διαδικτύου και μέσω εφαρμογής (App) για έξυπνες κινητές συσκευές (Android και iOS).
Επιπλέον ο Δήμος Πολυγύρου δημιούργησε, για πολίτες και επισκέπτες, σημεία ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WiFi. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε περίπου 10 WiFi Spots, τα οποία είναι εγκατεστημένα σε κεντρικά σημεία και σε κτίρια δημόσιου ενδιαφέροντος (δημαρχείο, δημοτικά – κοινοτικά κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ) και τα οποία παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η δράση αυτή θα επεκταθεί και σε περισσότερα σημεία στον Δήμο, τόσο στον Πολύγυρο όσο και στις δημοτικές κοινότητες.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να διαθέτει την τεχνολογική πρόοδο στους πολίτες αλλάζοντας προς το καλύτερο στοιχεία της καθημερινότητάς τους. Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που μας διατίθεται καταφέραμε να κάνουμε ένα πρώτο βήμα για τη δημιουργία της «Έξυπνης πόλης», που θα εξυπηρετεί και θα σέβεται κατοίκους και επισκέπτες. Τα αιτήματα των πολιτών όσον αφορά, σε αυτό το πρώτο στάδιο, την καθαριότητα, την ανακύκλωση, τον φωτισμό θα μπορούν να υποβάλλονται 24 ώρες το 24ωρο, να επεξεργάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, να απαντώνται άμεσα και να διευθετούνται το ταχύτερο δυνατόν.
Επίσης δίνουμε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το που βρίσκονται υπηρεσίες σε ολόκληρο τον Δήμο, τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος.
Ακόμα με στόχο την οικονομική ανάπτυξη αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ο Δήμος μας προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο Internet σε 10 αρχικά σημεία σε όλο τον Δήμο. Η δωρεάν παροχή Internet ξεκίνησε πιλοτικά σε κτίρια και εγκαταστάσεις δημοσίου ενδιαφέροντος και πολύ σύντομα θα επεκταθεί σε σημεία οικονομικού, τουριστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος».

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 - Εκδηλώσεις στον Δήμο Πολυγύρου

dimospoligirouΣας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν κατά το μήνα Δεκέμβριο στα όρια του Δήμου Πολυγύρου. Στο πρόγραμμα αυτό περιέχονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» και οι εκδηλώσεις (χριστουγεννιάτικες και μη) άλλων φορέων και συλλόγων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας. Στόχος μας η πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για το σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και ευχή μας η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή! Το πρόγραμμα (www.polygyros.gr) θα ενημερώνεται κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών και όσο η πληροφόρηση από συλλόγους, φορείς κ.ά. θα φτάνει στο γραφείο τύπου του Δήμου Πολυγύρου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές!

 

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

10:00 «Ευ αγωνίζεσθαι και ορθοσωμική»

Δράση για μαθητές γυμνασίου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου από προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στο πλαίσιο διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Άρσης Βαρών στον Πολύγυρο.

 

ΠΑΡΑΚΕΥΗ 8, ΣΑΒΒΑΤΟ 9, ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

09:30 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών Ανδρών - Γυναικών - Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων

Συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι αθλητές της χώρας αναδεικνύοντας την ομορφιά του αθλήματος, που μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και μετάλλια σε ολυμπιακό και διεθνές επίπεδο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου.

Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 20:30 η Τελετή των Αγώνων στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με τη συμμετοχή του πολυολυμπιονίκη μας, Πύρρου Δήμα, αθλητών με μεγάλες διακρίσεις και πλήθος κόσμου.

Οργάνωση: Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με την υποστήριξη του Δήμου Πολυγύρου.

 

ΠΑΡΑΣKEYH 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου

17:00 Συγκέντρωση μαθητών και γονέων στα σχολεία του Πολυγύρου και με συνοδεία των Δημοτικών Φιλαρμονικών Πολυγύρου – Γαλάτιστας και Παλαιόχωρας παρέλαση στην πόλη με κάλαντα και τελικό προορισμό το Δημαρχείο.

18:00 Κάλαντα από τη Δημοτική Παιδική Χορωδία Πολυγύρου, τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου και τον Ποντιακό Σύλλογο Πολυγύρου.

18:30 Άναμμα του δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο.

18:45 Διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά με ξωτικά και ξυλοπόδαρους, συναρπαστικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, πινάτες, face painting, γράμματα στον Άγιο Βασίλη, μουσική και χορό στο… χιονισμένο τοπίο, πυροτεχνήματα και γιορτινά κεράσματα, ζεστό κρασί με φρούτα και παραδοσιακά γλυκίσματα από τους συλλόγους.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Πολυγύρου, Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Πολυγύρου, Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου, Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου, Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου «Κιβωτός», Σύλλογος Συσπείρωσης Εκδηλώσεων και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δ. Πολυγύρου, Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, Σύλλογος Ηπειρωτών Χαλκιδικής «Η Δωδώνη», Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής «Νίκος Καζαντζάκης», Σύλλογος Φίλων Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, Ποντιακός Σύλλογος Πολυγύρου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΡΜΥΛΙΑ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου

17:00 Συγκέντρωση των παιδιών στο πάρκο, κάλαντα στους δρόμους με την Φιλαρμονική Πολυγύρου με τελικό προορισμό την πλατεία.

18:00 Στολισμός του δέντρου με κατασκευές - στολίδια των παιδιών και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Πολυγύρου, τη Χορωδία Ορμύλιας και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας.

18:30 Άναμμα του δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο.

18:45 Διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά με ξωτικά και ξυλοπόδαρους, συναρπαστικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, πινάτες, face painting, καραμέλες από τον Άγιο Βασίλη, μουσική και χορό στο… χιονισμένο τοπίο, πυροτεχνήματα και γιορτινά κεράσματα, ζεστό κρασί με φρούτα από τον Σύλλογο Γυναικών Ορμύλιας, παζάρι αγάπης από το ΚΔΑΠ.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Ορμύλιας, Σύλλογος Γυναικών Ορμύλιας «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ», ΚΔΑΠ Ορμύλιας, Παιδικός Σταθμός Ορμύλιας, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, Χορωδία Ορμύλιας, Αθλητικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Φιλανθρωπική εκδήλωση

18:00 Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου και το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες, στο τουριστικό περίπτερο «Έξι Βρύσες». Τη βραδιά θα καλύψει μουσικά ο Fausto με ιταλικά τραγούδια. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

4ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ

11:00 Γιορτινό ταξίδι στην Ευρώπη για μικρούς και μεγάλους, δράσεις για παιδιά - διασκέδαση ως τις 18:00 το απόγευμα, μεγάλη κλήρωση… στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου.

Οργάνωση: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου & 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου.

  

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου

17:00 Διαδραστικό παραμύθι στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος.

17:30 Κάλαντα στους δρόμους της Γαλάτιστας από τη Χορωδία Γαλάτιστας, παιδιά και γονείς.

18:30 Άναμμα δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο, με τη συνοδεία της Παιδικής Χορωδίας και της Φιλαρμονικής Γαλάτιστας.

18:45 Διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά με ξωτικά και ξυλοπόδαρους, συναρπαστικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, πινάτες, face painting, τον Άγιο Βασίλη, μουσική και χορό στο… χιονισμένο τοπίο, πυροτεχνήματα και γιορτινά κεράσματα, κρασί και ποπ – κορν, μπαζάρ από τους μαθητές.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Γαλάτιστας, Σύλλογοι Γονέων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου Γαλάτιστας, Παιδικός Σταθμός Γαλάτιστας, Σύλλογος Γυναικών Γαλάτιστας, Τμήμα Αγιογραφίας Γαλάτιστας - Σχολές Εκκλησιαστικών Τεχνών Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού Αγ. Όρους & Αδραμερίου, Χορευτικός Όμιλος Γαλάτιστας, Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΛΚΗ», Μικτή Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας «Ανθεμούσες», Εμπορικός Σύλλογος, Αθλητικός Σύλλογος «ΑΝΘΕΜΟΥΣ», Α.Ο. Γαλάτιστας, Σύλλογος Νεολαίας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΛΥΝΘΟΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

11:00 Διασκέδαση με ανιματέρ, ξωτικά και ξυλοπόδαρους κάτω από τις πρώτες νιφάδες χιονιού, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και συναρπαστικά παιχνίδια.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, Σύλλογοι Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Ολύνθου, Σύλλογος Γυναικών, Πολιτιστικός Σύλλογος Ολύνθου.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας Intelligent city από τον Δήμαρχο Πολυγύρου

18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, στο Δημαρχείο, θα παρουσιαστούν οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου και οι εφαρμογές FixMyCity, CityPoints και η δράση για ελεύθερο internet – Free WiFi Spots στον Δήμο Πολυγύρου.

 

ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

«Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»

09:00 Ψυχαγωγική και ενημερωτική δράση στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου για τους μαθητές των Δ και Ε τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου με γνωστά παιχνίδια με μηνύματα Ανακύκλωσης στο πλαίσιο του «Έτους Ανακύκλωσης 2017». Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Προβολή της ταινίας ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (SMALL ΤΙΜΕCROOKS)

19:30 Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του Γούντι Άλεν στο πλαίσιο προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Πολυγύρου.

Είσοδος ελεύθερη.

 

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες» του συγγραφέα, Ισίδωρου Ζουργού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου

19:00 Το κοινό θα γνωρίσει από κοντά τον συγγραφέα, που θα μιλήσει για το έργο του.

Οργάνωση: Δήμος Πολυγύρου, Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου

18:00 Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τα παιδικά τμήματα του ΛΟΠ στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με κάλαντα και δρώμενα από τους μικρούς χορευτές του ομίλου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15, ΣΑΒΒΑΤΟ 16, ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ KWΟΝ DO

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου με τη συμμετοχή χιλίων διακοσίων και πλέον αθλητών.

Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ KWNO DO Πολυγύρου, ΄Ενωση TAE KWON DO Β.Ελλάδος.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

18:00 Διασκέδαση στο παλιό Δημοτικό Σχολείο με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Προδρόμου, Πολιτιστικός Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Προδρόμου, Αθλητικός Σύλλογος και Σύλλογος Νεολαίας Αγίου Προδρόμου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου

17:00 Άναμμα του δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο, και κάλαντα από τη Χορωδία του Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων, τη χορωδία ΕΑΣ Γεροπλατάνου, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Παλαιόχωρας.

18:00 Πινιάτες, πυροτεχνήματα, κεράσματα, κρασί και παραδοσιακά γλυκίσματα από τους συλλόγους.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Παλαιόχωρας, Σύλλογος Γυναικών Παλαιόχωρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η ΕΛΠΙΣ», Αθλητικός Σύλλογος Χολομών Ρ.Π., Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Ζερβοχωρίων.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΟΥΜΠΙΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

17:00 Διασκέδαση στην πλατεία με ξωτικά, διαγωνισμούς και τον Άγιο Βασίλη.

18:00 Στολισμός - φωταγώγηση δέντρου με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τα παιδιά των Δουμπιών, πάρτυ με DJ και πυροτεχνήματα.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Δουμπιών, Πολιτιστικός Σύλλογος Δουμπιών.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

19.30 Μαθητική συναυλία Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου στο Δημοτικό Θέατρο

Συμμετέχουν:

 • Προκαταρκτικό Τμήμα Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου
 • Μουσική Προπαιδεία
 • Σύνολα κιθάρας, πιάνο, βιολιού, φλάουτου

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΒΡΑΣΤΑΜΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

16:00 Διασκέδαση στην πλατεία με ανιματέρ, παιχνίδια και διαγωνισμούς face painting και δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Βραστάμων, Σύλλογοι Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γυναικών Βραστάμων.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

20:00 Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο με τη Δημοτική Παιδική Χορωδία Πολυγύρου και τις «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ».

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

19:30 Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο με τη Μικτή Χορωδία Πολυγύρου, τη Βυζαντινή Χορωδία και τη Φιλαρμονική Γαλάτιστας & Ζερβοχωρίων του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΒΑΒΔΟ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

17:00 Διασκέδαση στο σχολείο του Βάβδου με χριστουγεννιάτικες νότες και τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Βάβδου, Ένωση Νεολαίας Βάβδου, Σύλλογος Χορευτικών Βάβδου.

 

ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

1η Ημερίδα Ψυχολογίας και Τέχνης

18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

16:00  Διασκέδαση στο δημοτικό σχολείο με ανιματέρ, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, γιορτινές κατασκευές, δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Ταξιάρχη, Σύλλογοι Γονέων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ταξιάρχη.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

«Παπαδιαμάντη Κοιτάσματα & μία κιθάρα»

10:00 Θεατρική Παράσταση για μαθητές λυκείου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου από τον Πολιτιστικό Φορέα «ΕΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ».

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Πολυγύρου

18:00 Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του συλλόγου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

 

ΠΕΜΠΤΗ 21, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

18:00 Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΧΟΠ στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με πρωταγωνιστές τους χορευτές του ομίλου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Θεατρική παράσταση

11:00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου με θεατρική παράσταση.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά

16:00 Διασκέδαση στην πλατεία για τα παιδιά της Κρήμνης και της Μαραθούσας με ξωτικά, παιχνίδια, χορό και τον Άγιο Βασίλη.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μαραθούσας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά

19:00 Γιορτή Κατηχητικών Συνάξεων Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Γιορτή για τα παιδιά

17:00 Διασκέδαση στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιόχωρας σε χιονισμένο τοπίο με ξυλοπόδαρο, ξωτικά, συναρπαστικά παιχνίδια, face painting.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Παλαιόχωρας, Σύλλογος Γυναικών Παλαιόχωρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η ΕΛΠΙΣ», Αθλητικός Σύλλογος Χολομών Ρ.Π., Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Ζερβοχωρίων.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΣ

Γιορτή για τα παιδιά

16:00 Διασκέδαση στα γραφεία του Αθλητικού Συλλόγου με ανιματέρ δώρα από τον Άγιο Βασίλη και πολλά χαμογέλα.

Συμμετέχουν: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Τοπικό Συμβούλιο Γεροπλατάνου, Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γεροπλατάνου.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΣΑΝΑ

Γιορτή για τα παιδιά

11:00 Διασκέδαση με ξωτικά, παιχνίδια, χορό, face painting και τον βοηθό του Άγιου Βασίλη.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • 10 – 19 Δεκεμβρίου 2017 Γιορτή βιβλίου στο KLITIES Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. Ώρες Λειτουργίας: 09:30 – 13:30 και 18:00 – 21:00. Εγκαίνια Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00.
 • 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017 Δράσεις για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πολυγύρου με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής και την «Τεχνότοπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Οργάνωση: Ν.Π. «Αριστοτέλης». Με τη συνεργασία των σχολείων του Πολυγύρου.
 • 18 Δεκεμβρίου 2017 Ζαχαροπλαστική με τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Πολυγύρου με την καθοδήγηση σεφ του Millennium Education Centre στο Τουριστικό Περίπτερο «Έξι Βρύσες». Οργάνωση: Ν.Π. «Αριστοτέλης». Με τη συνεργασία των σχολείων του Πολυγύρου.